Expertise scheidingsmediair.nl

Expertise scheidingsmediair

Graag geven wij u op deze plaats een indruk van onze achtergrond en dienstverlening. Een echtscheiding is in meerdere opzichten een moeilijk proces. Allerlei gevoelens bemoeilijken wederzijds begrip en verstoren het proces van afspraken maken met je partner.

Tóch is het komen tot gezamenlijke afspraken wel een belangrijke voorwaarde om een zogenaamde “vecht” scheiding te voorkomen (en de hiermee gepaard gaande hoge kosten, enorme frustraties en onzekere uitkomsten).

Ja, met de scheidingsmediair kan het anders.

U schakelt ons in om samen met u het proces te doorlopen tot een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Door middel van onze begeleiding of zo u wilt; mediation, worden gezamenlijk afspraken gemaakt en oplossingen gezocht rond verdeling, alimentatie, ouderschapsplan etc. zodat eenieder een zo goed mogelijke nieuwe start kan maken. U neemt die beslissing na een vrijblijvend oriënterend gesprek wanneer u beiden overtuigd bent dat kennis, kunde én onpartijdigheid aanwezig is.

Direct contact

Neemt u even de tijd om rond te kijken en te lezen. Mocht u behoefte hebben aan een toelichting of meer informatie dan bent u van harte welkom om met ons contact op te nemen.

Professionele hulp bij uw scheiding in Roosendaal

Een echtscheiding brengt een hoop ellende met zich mee: de inboedel moet worden verdeeld, het vermogen moet misschien worden gesplitst en er moeten beslissingen worden genomen omtrent kinderen.

Er komt waarschijnlijk meer op u af dan u had verwacht en op dat moment misschien aankunt. Onze adviseur in Roosendaal nemen graag de last van uw schouders en begeleiden u en uw familie op deskundige, maar persoonlijke wijze.

Uw echtscheiding regelen
Wanneer u besluit te gaan scheiden, kunt u ervoor kiezen samen met uw partner een echtscheidingsadviseur in te schakelen. Op deze manier kan een specialist van ons kantoor samen met u beiden (en uw eventuele kinderen) om tafel om alle zaken op informele, maar zakelijke wijze door te spreken.

U kunt zo zonder enige druk overleggen hoe alles verdeeld en geregeld moet worden. Bijkomend voordeel is dat u samen de kosten van de echtscheidingsadvocaat deelt.

Wilt u meer weten?

Onze scheidingsmediairs voorzien u graag van alle informatie omtrent echtscheidingsprocedures.
Bel deze middag: 0165-760032

Heeft u een vraag?
Uw contactaanvraag
Versturen »