Notaris echtscheiding

Mediation in Roosendaal

Een echtscheiding is een moeilijk en emotioneel moment in uw leven. U komt in een fase van onrust en onzekerheid terecht. Hierbij moet u kunnen terugvallen op een betrouwbare en onafhankelijke steunpilaar. Bel voor deskundig en objectief advies 0165-760032

De echtscheidingsadviseurs van advieskantoor Scheidingsmediair zijn geheel onafhankelijk en beschikken over de juridische, financiële en fiscale kennis voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding en afspraken rond verdeling, alimentatie en ouderschapsplan etc. Samen met ons legt u weer een basis voor de toekomst!

Wij zijn uw echtscheidingsadviseur:

  • Gratis een vrijblijvend gesprek
  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Advies in het belang van de client
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij uw familie rechtskwesties

Telefonisch contact 0165-760032

Neem met vragen gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek zonder kosten, wij geven u graag de nodige informatie over notaris echtscheiding. Het is aan te bevelen voor een bezoek aan ons kantoor eerst telefonisch contact op te nemen, zodat wij ervoor kunnen zorgen u persoonlijk te woord te kunnen staan bij uw bezoek.

Heeft u een vraag?
Uw contactaanvraag
Versturen »
Daarom Scheidingsmediair
Gratis oriënterend gesprek.
Bel 0165-760032 voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor, geheel vrijblijvend. Daarin zullen wij u uitvoerig toelichten wat de procedure inhoudt en aangeven wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.
Begeleiding door een financieel expert
Al onze echtscheidingsadviseurs zijn bekend met notaris echtscheiding. Ook voor een helder beeld van de fiscale mogelijkheden en/of risico’s en financiële consequenties van de echtscheiding is de begeleiding door een financieel expert tegenwoordig een must.
Klein kantoor met persoonlijke aanpak.
Bij Scheidingsmediair ligt de focus op persoonlijk notaris echtscheiding. Wij richten ons op mensen die gaan scheiden, een geregistreerd partnerschap ontbinden of een samenleving verbreken.
Kennis van zaken.
De adviseurs van Scheidingsmediair beschikken over jarenlange juridische, financiële en fiscale kennis voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding. Samen met hen legt u weer een basis voor de toekomst!
Vraag kosteloos een adviesgesprek aan...

Gratis oriënterend gesprek • Persoonlijke Echtscheidingsadviseur • Begeleiding van A to Z

0165-760032